Поп кој го насмеа регионот: Своите свештенички должности ги заврши на тротинет

На TikTok се појави постаро видео кое го насмеа регионот. Еден свештеник е фотографиран на необично за него превозно средство – Тротинет.

Овој свештеник е фотографиран пред две години, а снимката се уште е активна.

Корисниците на социјалните мрежи се воодушевени од овој свештеник.