Виц – “Бавно Трпе, бавно” Не сакам да завршиш одма

Шефот му вика на Трпе – Трпе ај мрдни малку! Ептен си бавен.

Ааа не шефе, жена ми цело време ми вели: “Бавно Трпе, бавно” Не сакам да завршиш одма.

И сега шефе што да правам морам да ја слушам жената.