Стројник – “Сакам бе во град, а не во ова село” – Хистерична млада девојка сака богат маж од град! Погледнете само како крши јајца!

На сите веќе им е позната приказната на нашите постари дека некогаш било незамисливо двајца млади да се сретнат без помош на посредник, кај народот познат како стројник.

Ги негуваме вистинските вредности и старите обичаи.

Шармантната водителка во улога на сватовник им помага на момците да ја најдат својата сродна душа со смеа и добра забава.

Дали знаете да скршите јајца? Еве Сања ќе ви покажи како.
Погледнете го видеото во 33:23 секунди каде што почнува нејзиното готвење