Мислела дека нејзините родители нема да дојдат на свадбата, но младоженецот и приредил изненадување

Невестата мислела дека нејзините родители нема да можат да дојдат на свадбата поради големата оддалеченост, но младоженецот и приредил големо изненадување. Реакцијата на невестата на изненадните гости на нејзината свадба ќе ве исполни со топлина, љубов, а можеби и со солза. Откако мислела дека нејзините родители нема да стигнат на нејзината свадба, нејзиниот иден сопруг решил да ја изненади.

Алин Нас ја делеле неколку часа од брак со љубовта на нејзиниот живот, Брајан Тикл. Таа невеста сакаше да дојдат и нејзините родители. Но знаела дека тоа ќе биде вистинско чудо бидејќи била на Флорида, а нејзините родители живееле во Бразил.

Иако им беа одобрени пасошите, тешко дека ќе стигнат на време бидејќи им требаше премногу време за да стигнат овие пасоши. Алин вели дека знаела дека нема можности да дојде бидејќи и таа претходно живеела во Бразил.

Специјално изненадување на свадбата
Но, овој младоженец сакал неговата невеста да биде многу среќна. Тој успеа да приреди многу посебно изненадување на свадбата. Брајан смислил план да ги донесе родителите на Али на Флорида, но се погрижил и да и приреди неверојатно изненадување. Родителите на Али и ветија дека нема да и кажат дека дошле. Дури успеале да се сокријат во истиот хотел каде што била и Алин.

На денот на свадбата, таткото на Алин веќе бил облечен за венчавката, а Алин му се јавила на мобилниот телефон, како и секогаш. Тој рече дека се преправал дека е во Бразил. Дури и ја соблече кошулата и си ја замрси косата за да изгледа како да е дома.

Таа паднала на колена и почнала да плаче од радост кога ги видела своите родители
Алин била подготвена, облечена во венчаница и се шетала со идниот сопруг кога ги видела гостите изненадувачки. Таа паднала на колена и почнала да плаче од радост кога ги видела своите родители. Таа се сеќава дека била во шок и се прашувала дали тоа навистина се случува. Нејзината реакција беше мешавина од љубов, изненадување и релаксација.

Но, прекрасната приказна за гостите изненадувачки не заврши тука. Алин дознала дека нејзината мајка ќе мора да се оперира кога ќе се врати во Бразил. Со помош на нејзиниот сопруг, Алин патувала 18 часа за да ги изненади своите родители во Бразил. И таа изненадувачка посета беше снимена. Нејзините родители биле шокирани и изненадени, но и неописливо среќни.

Видеото во прилог е потсетување на љубовта помеѓу децата и родителите. Колку и да се далеку, колку километри ги делат, дарот на семејството е скапоцен и неописливо е да се биде со луѓето што ги сакате. Ова е навистина прекрасно сведоштво за семејната љубов.