Млада мајка ги покажа своите близнаци, а луѓето секогаш поставуваат едно прашање кога ќе ги видат

Интересното кај овие две преслатки бебиња е тоа што имаат сосема различни бои на кожата. Ајон, која е родена со светла кожа и зелени очи, наликува на нејзината мајка Шантел, додека Азира, која има кафени очи и потемен тен, повеќе личи на нејзиниот татко.

На почетокот не беше толку видливо. Беа доста слични по тен, само што беше малку потемни. Но, како што поминуваа неделите и месеците, таа стануваше се потемна, а тој посветол – објасни Шантел во студиото. Бевме изненадени. Ја гледате разликата, но не сте навикнати да гледате толку различни близнаци – додала таа.

Но, ние сме среќни. Ни се допаѓа што тие се малку поинакви и што таа е на тато, а тој на мене – рече таа и додаде дека луѓето се шокирани од разликата меѓу близнаците.

Сите се изненадени или шокирани. Кога ќе ја видат разликата, прашуваат: „Дали се тие близнаци?“ И јас одговарам: „Да“. Тие одговараат: „О, едното дете е темно, а другото светло. Толку е необично, првпат го гледам“, опишала младата мајка една од средбите со љубопитните сограѓани.