Украл автомобил што не знае да го вози

На крајот пристигнала полиција и напаѓачот се предал Замислете дека само го возите автомобилот и се грижите за вашата работа, кога одеднаш пред вас ќе скокне маж и ќе ви каже дека ви го зема автомобилот.

Излегуваш ти, тој влегува, но колата не мрда.

Како што можете да видите на видеото, човекот сакал да го украде автомобилот, но бидејќи не знае да вози со рачен менувач, останал на место.

На крајот пристигнала полиција и напаѓачот се предал.