Американски фудбалер пие кафе со мајонез

Левис не се шегуваше, бидејќи дури покажа сомнителен избор на пијалоци на снимањето Кога луѓето ги прашуваат како пијат кафе, повеќето луѓе мислат на млеко и шеќер. Сепак, повеќето луѓе не се Вил Левис. За време на настанот во Куќата на славните на колеџот во фудбалот во Атланта, бекот на Кентаки рече дека понекогаш става мајонез во своето кафе.

Левис не се шегуваше, бидејќи дури покажа сомнителен избор на пијалоци на снимањето. Откако го истурил црното кафе во шолјата, го грабнал мајонезот и додал значителна количина. Ја промеша смесата, гестикулираше „наздравје“ и испи една голтка. Можеше да се слушне жена надвор од екранот како вели „О, Вил“ на истиот загрижен начин што го прават повеќето од нас.

Минатата година за време на интервју за КСР, Левис изјави дека овој интересен додаток на неговото кафе започнал од љубопитност. Појадувал со својата девојка во ресторан и се чудел зошто на масата има мајонез.

Таа на шега сугерираше дека можеби тоа е затоа што некои луѓе може да го стават во кафето.

Левис сфатил дека тоа е шега, но сепак одлучил да се обиде.