Го згрешил хотелот и протестирал затоа што не го пуштале во собата

По пријавите за пијан маж кој лежи на тротоарот пред хотелот „Премиер Ин“ во Бурнмаут во раните утрински часови во неделата во знак на протест, полициски службеници излегоа на местото на настанот. Пијан маж во Борнмаут, Англија , кој легнал пред хотелот во знак на протест затоа што персоналот не го пуштал во собата, бил мрднат од полицијата – затоа што дошол во погрешен хотел.

Во знак на протест поради тоа што му било одбиено влезот во она што тој мислел дека е неговата соба, еден човек решил да легне на тротоарот пред хотелот – додека не бил запрен од полицијата во Дорсет.

По дојавата за пијан маж кој лежи на тротоарот пред хотелот „Премиер Ин“ во Бурнмаут во раните утрински часови во неделата, полициски службеници излегоа на местото на настанот.

Потоа му помогнале да стигне до неговиот хотел, кој бил во близина.

Полицајците се справиле со маж во алкохолизирана состојба кој се обидувал да влезе во хотел каде што немал резервација. Тој легна на подот во знак на протест. Полицајците го вратиле во хотелот од другата страна на улицата за кој имал резервација – додаваат полицајците во соопштението.