Видео кое го обиколи светот: Што се случува кога ќе се случи сообраќајна несреќа во тунел во Јужна Кореја? Погледнете ја неверојатната реакција на возачот!

Несреќи им се случуваат и на највнимателните возачи.

Потребен е само момент на невнимание или едноставно да се биде на погрешно место во погрешно време.

Сообраќајната култура се разликува од земја до земја и секако можеме многу да научиме од јужнокорејските возачи.

Погледнете како изгледаше моментот на сообраќајната несреќа во тунелот…