И нив им е жешко: Три срни се снимени како се капат во морето во Новиград

„Мали кутрите, и ним им е жешко“, „Мали бебиња, малку сакаат да се изладат“, „Слатки“, се дел од коментарите

На Фејсбук страницата Дневна доза на просечен Далматинец е објавена фотографија на која се гледаат три срни во морето.

Администраторите напишаа дека фотографијата е направена во Новиград, а објавувањето вознемири многу корисници на Фејсбук.

Кутри малечки, и ним им е жешко“, „Мрве малце, малку им се лади“, „Слатки“, се дел од коментарите.