Почнал да му вика на кучето дека не се однесува како што треба, а потоа кога ја видел неговата реакција се изнасмејал

Како што знаат сите сопственици на домашни миленици, кучињата се благослов во нашите животи. Нивната бескомпромисна љубов може да ги направи посветли и најлошите денови, а нивните лудории не насмеат кога најмалку очекуваме. Иако нема сомнеж дека нашите четириножни пријатели се дел од нашето семејство, понекогаш и тие успеваат да не налутат.

Тие знаат да бидат многу палави, од гризење чевли до фрлање отпад во куќата. Нашето куче Еторе ја научи лекцијата на потешкиот начин откако неговиот сопственик Ентони почна да го кара за непознато злосторство. На видеото може да се види како Ентони го дисциплинира кучето, обидувајќи се да биде сериозно за кучето да ја добие пораката.

Ентони гледаше длабоко во очите на Еторе додека еднаш Еторе не го тргна погледот затоа што повеќе не можеше да го поднесе лутиот поглед на својот сопственик. Кутро куче. Но, не му требаше долго време за да се обиде да го шармира Ентони да ги заборави своите престапи. Наскоро се рашири насмевка на лицето на Ентони, а кога ќе го погледнете видеото ќе видите зошто.

Еторе знае дека го разнесе, но го знае и најбрзиот пат до човечкото срце. Ставајќи ја шепата на градите на Антониј, ја подигна главата и го погледна својот сопственик со најблаг тажен поглед за да го моли за прошка. Дали ќе работи? Дали Ентони ќе му прости? Еторе навистина се обидува да се поправи.

Неговиот кучешки шарм е во петта брзина. Но, Ентони и понатаму има сериозен израз на лицето. Еторе продолжува да го користи својот шарм за да го натера сопственикот да му прости. Но, неговиот тажен поглед не функционира.

Гушкањето не функционира. Што треба да прави кучето тогаш? Кога сите негови тактики не успеаја, Еторе ја подигна играта на повисоко ниво и направи нешто толку слатко што Ентони не можеше да се воздржи. На крајот попушти и му прости на Еторе за лошото однесување.