Бев со сто оженети мажи и сите ми го кажаа истото

Гвенет Ли (50) е „професионална љубовница“ која за The Sun откри зошто избрала таков живот, кои се мажите кои влегуваат во врска со неа и како изгледа врската со оженети мажи. „Има толку многу оженети мажи на сцената кои се потенцијални за афера. Филмски продуценти, претприемачи, тие се само некои од мажите со кои моментално се гледам, и сите имаат свои жени, а сакаат друга“, вели Гвенет, која живее на релација Лондон-Калифорнија.

Гвенет вели дека на луѓето им се смачува постојано да ги гледаат своите здодевни партнери. „Им се гади од нивните лица, од нивните тела, од разговор со нив. Тоа е како пандемија… кој сака да помине толку време со една личност? Бев со повеќе од 100 оженети мажи и сите до еден ми кажаа дека се со мене затоа што нивните сопруги ги родиле“, изјави Гвенет за The Sun.

Една мажена жена што Гвенет ја познаваше, за која тврдеше дека имала афера со оженет маж, рече дека останала со нејзиниот сопруг затоа што заедно направиле добар родителски тим и затоа што бракот имал финансиска смисла. Но, интелектуално и се*суално не функционираа. „Значи, таа најде љубовник кој е неверојатен во спалната соба, и јас целосно го разбирам тоа“, рече Гвенет.

Таа додаде дека раната есен е период во кој се случува најмногу прељуба, бидејќи враќањето на децата на училиште и на факултет овозможува поголем број на афери. „Луѓето можат да лажат и да кажат дека се на состаноци. Всушност, наскоро договарам состанок со мојот љубовник, а тој го користи токму тој изговор“, објасни таа и додаде:

„Неговата сопруга не знае и не ми е грижа. Зошто да се чувствувам виновен? Товарот е на него, не на мене“. Гвенет истакнува дека оженетите мажи се подобри партнери во врската. „Забележуваат кога си ја потстрижуваш косата, си ги шишал ноктите или си купувал убав фустан на Долче и Габана. Уживам во вниманието и комплиментите, но не сакам да останам со нив засекогаш.

Затоа имав астрономски број на љубовници. „Ако сакам да излегувам со просечен маж, само би отишла на Тиндер“, објаснила таа. Нејзиниот омилен тип на љубовници се богатите мажи со широки идеи, а „дружењето“ со нив и овозможува лесен начин да заработи за живот.

Инаку, Гвенет беше омажена, и рече дека е малку веројатно дека некогаш повторно ќе има долгогодишен партнер, пренесува The Sun.