„Ми се случи страшна работа по 8 години брак“

„Вчера го изневерив сопругот по 8 години брак. Тоа се случи со колега на работа и после тоа се чувствував навистина лошо. Јас едноставно не сум таков тип на жена, но тоа се случи. Мислев дека каењето ќе исчезне, но не, поточно се влоши.

Затоа решив да му го признаам неверството на мојот сопруг, па што сака нека биде.

Денес, после ручекот, му признав се, апсолутно се, а тој само ми рече: „Денес е навистина убаво надвор…

Да одиме да прошетаме? Буквално се смрзнав, ме облеа наплив од чувства… Колку е добар, и му го направив тоа.

Тој ми прости, но јас никогаш нема да си ја простам таа глупост. Дали можам да го вратам времето назад???”