Старлета – Не готвам, не сум јас за домаќинка која што мириса на запршка

„Тоа што можеби нема да можете да ја носите вашата жена секој ден во ресторани е ваша работа, не сите од нас имаме амбиции да бидеме домаќинки“

Старлетата на БХ, Божана Вујиновиќ, се скарала со своите машки придружници откако еден од нив ја прашал дали „знае да готви“, пренесува Индекс.

„Зошто би кога има ресторани“, му одговорила Божана и тоа го објавила на својата инстаграм сторија.

„Ова не е камено доба кога жените мораа да готват. Тоа што можеби нема да можеш да ја носиш жената секој ден во ресторани, тоа е твоја работа, немаме сите амбиции да бидеме домаќинки, да правиме пиперки и да имаме неамбициозен маж со кој би седеле 24 часа и би мирисале чад“, додаде таа.

„Ме нападнаа овие мажи од каменото доба, о мајко на светот, морам да се одморам од Инстаграм, ми ја трошиш енергијата, како скршен вампир“, додала таа.