И сопругата и љубовницата му се породиле во ист ден, во иста болница

Сопругата дознала дека болничката соба ја дели со жена, кој и е лут непријател. Еден маж стана татко на две деца – едното го роди сопругата, а другото љубовницата, но она што секако изненади многумина е тоа што жените се породиле во ист ден, во иста болница.

Дека емотивните врски, па дури и измамите често се комплицирани, вели сведокот на маж кој добил дете со својата законска сопруга и со љубовницата.

Двете се породиле во ист ден, но се чини дека вистинскиот скандал настанал откако сопругата дознала дека ја дели болничката соба со сопругот кој и е лут непријател.

Акушерска сестра која работи во болницата ја снимила расправијата на парот. Иако на видеото не се слуша ништо, во позадина се слуша жестока расправија меѓу маж и жена.