Јас богата, а тој вози југо – Оваа девојка раскинала со својот дечко бидејќи е сиромашен, па горко зажалила

Додала дека го обожава, или тешко се справувала со критиките од нејзината пријателка Анонимна девојка која пораснала во богатство ја споделила својата исповед со јавноста и открила дека материјалните работи генерално не можат никому да донесат среќа. Така пораснав, имав се живо.

На 24 години случајно се заљубив во еден тип кој е средна класа, вози автомобил од средна класа, е паметен, интелигентен, убав човек, најдобар студент по медицина во Штип.

Додала дека го обожава, или тешко се справувала со критиките од нејзината пријателка. Го обожавав додека моите пријатели не почнаа да го исмејуваат, нарекувајќи го „југо бој“ затоа што вози југо. Се срамев кога излегував со него, ми излегоа од глава – напиша таа и објасни што се случило потоа:

Го оставив со образложение дека не сме иста класа, дека ми треба некој богат, бидејќи пријателите не ме гледаат исто поради него. Ми рече: „Затоа ги имам сите десетки и давам се од себе еден ден да и обезбедам се на жена ми, или се е за џабе ако таа нема љубов“. Меѓутоа, тогаш сфатила дека направила голема грешка.

Оваа вечер сфатив дека се што имам е за џабе кога го изгубив. Се борев да се смирам, тој не сакаше. Сега има сопруга, живее во Чикаго како кардиохирург и има едногодишно дете. Но, јас сум скршена богата девојка која живее од своите родители. Сè уште го сакам – заклучила оваа девојка.