(ВИДЕО) Гулаб влегол во маркет, никој не го забележал, а тоа што го направил ги насмеа сите

Тој е добро обучен!

Погледнете што се случува кога ќе се отвори вратата на пазарот, а пред него ќе се најде гладен галеб.

Птицата влегла во продавницата, а потоа зела кеса со грицки, која брзо ја извадила надвор и ја отворила.

Погледнете го видеото