Пловеле со чамец преку реката. Она што излезе од водата тотално ги шокираше

Многу рибари се држат до традиционалните методи на риболов, но ова семејство измисли сосема нов, помодерен начин на риболов.

Тие пловеа по река во Илиноис, а она што следеше беше едноставно неверојатно.

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: