Мама го галела новороденчето под ќебето, а потоа го тргнала кебето за да му покажи на дедото една многу важна работа

Во октомври 2016 година, Мери Мартинез роди девојче. Нејзиниот татко не знаел какво изненадување го чека во болничката соба.

Мери решила да го крсти малечкото Мери Елизабет по мајката на нејзиниот татко која починала пред 34 години. За жал, таа не се сеќаваше на ниту еден внук или правнук.

До самиот крај Мери ја чувала оваа тајна од нејзиниот татко, а потоа на креативен начин му ја презентирала. Имено, тој бил извезен на прекривката.

Погледнете ја реакцијата на дедото откако сфати за какво изненадување станува збор. Споделете го овој трогателен момент со вашите пријатели.