Кутрата мачка дојде во нов дом. Погледнете што се случило кога го запознала кучето

Оваа мачка е стара неколку недели и животот не бил љубезен кон неа од самиот почеток. По несреќата ја изгубила мајка си.

Добри луѓе ја посвоија и ја однесоа дома.

Таму ја чекаше нивната хаска Лило. Не знаеле како ќе реагираат на мачката, а еве што се случило…

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: