Сакаше промена по разводот: фризерката и направи трансформација за паметење!

Фризерот Кристофер Хопкинс од хит шоуто „The Makeover Guy“ им помага на своите клиенти да добијат сосема нов изглед. Заедничко за неговите клиенти е тоа што тие имаат иста фризура многу долго време и се чини дека се заглавени во својот изглед.

Но, Хопкинс ужива да го докажува спротивното. По одредено време, тој им го открива нивниот нов изглед и обично ги расплакува кога ќе сфатат дека тие се оние што ги гледаат во огледалото.

Лори доби помош и од професионален шминкер – јасно е дека го сака својот нов изглед.

Кога сите треба да почнеме од почеток, не е важно дека тој почеток може да биде само промена на фризурата.