Купил елементи од Икеа, ја наполнил половина детска соба со нив и составил нешто што неговата ќерка отсекогаш сакала да го има

Кога дошло време за преуредување на детската соба, родителите ги земале предвид желбите на нивната ќерка, направиле план и составиле нешто што девојката отсекогаш сакала да го има – голем кревет со платформа за седење и игра.

Во Икеа купиле елементи кои можат меѓусебно да се поврзат и распоредат по желба.

Направија место за кревет, додадоа полици, осветлување и ја воодушевија својата ќерка.

Погледнете како го направија сето тоа и како изгледаше конечниот резултат.