Близнаци се оженија со близнаци и добија близнаци, а вака изгледа нивниот брак

Поради љубов на прв поглед близнаците, кои се омажиле за близнаци и кои имале близнаци дадоа увид во тоа како е кватернерниот брак. Џош и Џереми Салиерс ѝ кажале на својата мајка дека ќе се венчаат со Британи и Брајан откако ги запознале на фестивал на близнаци. Момчињата ги познавале помалку од еден ден и веднаш сфатиле дека тие двајца се предодредени за нив.

„Мојата реакција беше како: „О Боже мој, се чувствуваме толку привлечни кон нив, се надевам дека тие го чувствуваат истото за нас. „Подоцна дознавме дека отидоа дома откако не запознаа и ѝ кажаа на мајка им дека ќе се омажат за нас“, сподели Британи. Најдобриот дел е што им помогнаа на Британи и Брејна да ги остварат своите соништа. Девојките сонувале да живеат заедно како близнаци и се надевале дека еден ден ќе се омажат за близнаци. Сега нивните соништа станаа реалност.

Паровите не само што се венчаа на двојна венчавка, туку купија и куќа за споделување. Тие сега се мајки на своите деца поради реткиот феномен на близнаци кои се омажиле за близнаци, што значи дека нивните деца се братучеди и генетски браќа и сестри во исто време. Џет и Џекс знаат дека имаат две мајки и двајца татковци. Тоа значи дека имаат двојна забава и двојна љубов.

„Ние правиме се како семејство, навистина сме неразделни. Сето ова е како некое магично постоење“, рече Брајана. Паровите споделуваат сè, вклучително и родителство, перење, па дури и купување на намирници. Не би имале поинаку. Тие се одличен пример за тоа што значи да го сакаш и почитуваш своето семејство. Ги ценат малите и големите моменти.

Ова вклучува заедничка работа. Британи и Брајана се адвокати, а Џош и Џереми водат свадбено место. Но, тоа не е се. Британи и Брајана работат на историски роман. Случајно се близнаци!

Бог дефинитивно ги благослови овие парови со љубов, силно чувство за семејство и идентитет. Едвај чекаме да видиме повеќе од нив додека продолжуваат да ги споделуваат своите животни авантури со близнаците