НЕ, ОВА НЕ Е СЦЕНА ОД ФИЛМОТ: Најлудиот мост на светот и тоа е во Јапонија! (ВИДЕО)

Ова е мостот Ешима Охаши лоциран во Јапонија – незгодна структура дизајнирана без ниту една јамка или цврсто свиткување, но сепак изгледа како вистински тобоган.

Ако се плашите од височини, или од поминување преку долги мостови, тогаш сигурно ќе имате кошмари од овој мост!

Стрмното искачување предизвикува многу проблеми за многу поголеми камиони, како и дополнителното оптоварување на дисковите на сопирачките, но веруваме дека спуштањето на ова искачување е посебно искуство.

Погледнете го видеото подолу: