Бебето му пријде на козата, а разговорот што следеше ќе ве насмее гласно!

Бебињата се интересни сами по себе, но приказната е уште поинтересна ако им се придружи некое животно. Гледајте како ова шармантно бебе се среќава со коза за прв пат додека неговата мајка го држи во раце.

Веднаш почнуваат приказна која само ним им е јасна. Дури и се имитираат еден со друг. Иако не ја знаеме нивната тема, тие ни се премногу смешни. Уверете се во дневна доза смеа!

Преслатко.

Споделете го ова со вашите пријатели за да им го разубавите денот.