ХИТ НА ИНТЕРНЕТ: Ја научи својата мачка на необичен трик кој ќе ве воодушеви (ВИДЕО)

Неговата мачка се вика Ерл и се обидува да ја научи на разни трикови. Имено, таа сама го смислила овој трик.

Секое утро кога неговото маче е гладно, таа го прави ова и бара од него да ја нахрани. Паметна девојка!

Погледнете го видеото во продолжение