ГЕНИЈАЛЕН ТРИК: Овој дечко е мајстор во ЗАВЕДУВАЊЕ на девојки!

Стјуарт Еџ пронашол трик да и пријде на девојка и да добие согласност со помош на мала технологија.

Вештиот илузионист Стјуарт Еџ, со помош на неговата слаткоречива асистентка Сири, ќе излезе на состанок со убави девојки. Тоа е добитна комбинација на магичен трик и технологија.

Неговите пријатели го испробаа овој метод и беше успешен.

Погледнете како тоа изгледаше.