Девојчето се снимаше додека танцува, но немаше поим што прави дедото зад неа!

Понекогаш се случуваат најсмешните работи кога не гледаме. На ова мало девојче веднаш зад неа и се случија многу урнебесни работи и тоа не можеше да го види.

На видеото објавено на 2 март 2017 година, внуката ја постави камерата во кујната и почна да танцува. Додека таа танцува, дедо и ја гледа како ја чисти кујнската маса. Откако ја слушна музиката, едноставно не можеше да се воздржи.

Додека неговата внука не гледала, смешниот дедо почнал да танцува возвишени уникатни танцови чекори. Додека танцуваше, сфати дека или ќе го уништи видеото на својот внук или ќе го направи уште подобро. Како и да е, тој продолжи добро да се забавува.

Одеднаш, девојката се сврте и го виде, а тој брзо се врати да ја чисти масата, како да го правеше тоа цело време. Внуката почнала на шега да му вика, сфаќајќи што прави.

Таа се сврте да продолжи со снимањето, а дедото повторно се прикраде и почна да танцува. Тој уживаше во моментот, но секогаш кога таа ќе се свртеше, тој се враќаше на чистење на масата. Доколку сакате да ги видите на дело, погледнете го ова урнебесно видео.