На малото девојче и ја покажале сестрата која штотуку се родила, но не очекувале ВАКВА реакција!

Парот добил второ бебе, а кога мајката пристигнала дома, време било да и покаже на постарата ќерка дека има сестра.

Секое семејство се плаши од оваа средба бидејќи децата различно реагираат…

Не е редок случајот да станат љубоморни, додека некои тоа го прифаќаат со ентузијазам.

Каква беше реакцијата на ова мало девојче, погледнете во видеото кое ви го подготвивме.

Споделете го ова видео со вашите пријатели кои имаат бебиња!