Синот и го зел телефонот и направил нешто што ја оставило без зборови. Кога се појавил на вратата доставувачот, беше прекасно

Отпрвин, вели Голден, мислела дека доставувачот е во погрешна куќа Двегодишно момче од Тексас нарачало 31 чизбургер од Мекдоналдс кога неговата мајка не гледала, напиша таа во вирална објава на Фејсбук. Мајката на момчето, Келси Буркхалтер Голден. Имам 31 бесплатен чизбургер од Мекдоналдс, ако некој го интересира – гласеше нејзината објава.

Очигледно, моето двегодишно дете знае да нарача за до вратата. Келси Голден, која работи во медиумски маркетинг во училиште, во понеделникот дома работеше на училишниот годишник на својот компјутер. Таа префрлала фотографии од телефонот на компјутерот кога нејзиниот двегодишен син Барет почнал да ја „чука“ на телефон, вели Кесли.

Голден објасни дека нејзиниот син ја сака функцијата на камерата на нејзиниот телефон. „Тој сака да го гледа својот одраз“, рече таа, наместо да игра игри или други активности на неговиот телефон. Но, овој пат, Барет не гледаше само во својот одраз…

Тогаш Голден беше известена дека нејзината нарачка DoorDash ќе потрае подолго од вообичаеното – што беше невообичаено, бидејќи иако понекогаш нарачуваше DoorDash за училишните ручеци на нејзините две постари деца

Ситуацијата станала јасна кога возило за достава се паркирало пред куќата, а доставувачот од Мекдоналдс извадил огромна торба во која имало 31 чизбургер.

Отпрвин, вели Голден, мислела дека доставувачот е во погрешна куќа. Тогаш ми се појави дека Барет си игра со мојот телефон – рече таа. Се вратив и го погледнав мојот телефон и во тоа време му беше дозволено да си игра со мојот телефон