Папагалот го видел својот сопственик низ прозорецот, а неговата реакција е најубавото нешто што ќе го видите денес!

Папагалот Они го има своето омилено место во куќата, а тоа е прозорецот од дневната соба.

Таму поминува голем дел од денот, набљудувајќи што се случува пред куќата.

Еден ден неговиот сопственик решил да го изненади кога се враќал од работа.

Папагалот на почетокот се збуни, но кога сфати кој го поздравува, не можеше да ја задржи радоста…

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: