Дете или јагне? Кога ќе слушнете како се смее ова бебе, ќе се смеете до солзи!

Нема ништо поубаво и повесело за родителот од тоа кога нивното бебе се насмевнува!

Исто како и возрасните, бебињата имаат свои уникатни начини на насмевка. Сепак, вакво нешто со сигурност не сте слушнале!

Тато го насмеа синот, но како реакција добива смеа која наликува на звук од овца!

Нема да можете да престанете да се смеете!