Девојчето и бебето горила се погледнаа низ стаклото. И тогаш се случи вистинска МАГИЈА!

Што се случува кога ќе се сретнат две различни бебиња?

в
Едната е горила, а другата девојка, но тие имаат една заедничка работа – љубопитноста.

Љубопитноста придонесе оваа неверојатно убава глетка да се случи во една зоолошка градина, која ги однесе сите посетители.

Се гледаат низ чашата, си ги пружаат рацете во знак на поздрав, обидувајќи се да се допрат.

Погледнете ја оваа прекрасна сцена и самите: