4-годишно девојче побарало од својот татко да го вклучи радиото – неколку секунди подоцна нивната трансформација насмеа милиони

Погледнете што се случило кога ова 4-годишно девојче го замолило нејзиниот татко да го вклучи радиото. Нивната трансформација е апсолутно неверојатна!

Овој пат во се ја вклучи и ќерката Еверли.

Овој прекрасен дует ни прикажува караоке што ги враќа во деведесетите.

За секоја песна што ја пее, Кол и Еверли ненадејно носат нови облеки, со смешни танцови движења и неодоливи изрази на лицето.

Многу е лесно да се види зошто ова видео донесе насмевка на толку многу луѓе