Фотографијата од СВАДБАТА на Данијела го запали интернетот: Некои предвидуваат неминовен РАЗВОД поради еден потег (ФОТО)

Тоа би било обична свадбена фотографија доколку младенците не се фотографираат како држат мобилни телефони во раце Фотографијата на која младенците стојат пред гостите на сред венчавка шокираше многумина.

Тоа би било обична свадбена фотографија доколку младенците не се снимат како држат мобилни телефони во раце и пишуваат на нив. Неколку моменти откако го кажаа судбоносното „Јас“, парот ги зеде телефоните за да го смени брачниот статус на Фејсбук.

Наместо заедно да запалат свеќа или да направат церемонија со песок, Данијела и Џејмс ги сменија статусите на Фејсбук во „венчани“ – пишува со фотографија од младенците објавена на социјалните мрежи.

Откако фотографијата стана вирална, следеа бројни негативни коментари. „Ова не е слатко или чудно. Тоа е смешно“, „Каде отиде светот? Се откажувам од ова друштво“,

„Ако ова е показател каков ќе им биде бракот, очекувам дека наскоро повторно ќе сменат статуси“, се само дел од бројните коментари.