Закажал средба со убавата Сара, па доживеала ШОК: Кога му ја отворила вратата, тој останал шокиран

Мислел дека оди на обичен состанок, но го дочекало сериозно изненадување Пол Џонс бил толку оптимист кога договорил состанок на Тиндер што дури и возел половина час до куќата на жената, но кога стигнал таму, го чекало големо изненадување.

Отидов до нејзината куќа и тропнав на вратата. Нејзината мајка ја отвори вратата и јас реков: „О, здраво, тука сум да ја видам Сара и таа рече: „Да, да, да, влези, влези. Зборуваше со мене 10-тина минути, а јас ја прашав: „А, Сара ли слегува?“, а таа ми рече: „Јас сум Сара“ Што? Кажи повторно? Само што ме измами старица!“

Пол и објаснил дека не ѝ го кажал тоа, туку и рекол дека не изгледа баш како нејзината слика на Тиндер, а таа објаснила: „Да, снимена е пред 25 години“. „Пред 25 години“, си помисли, а потоа таа имаше храброст да каже: „Малку доцниш, нели“.

Пол одговорил дека чувствува дека доцни 30 години. Заедно отишле на бинго По краток разговор, парот излегол и Сара предложила бинго. Мислев дека ако одиме во замокот Бинго, можеме да освоиме многу пари, па ќе вреди, изјави Пол. „Така отидовме во социјален клуб во близина на нејзината куќа и максималната победа беше 20 фунти.

Седел со нејзините другарки и се чувствувал како дете, по забавата ја возел дома. Таа го замолила да излезат на кафе, а тој помислил: „Знаеш што, љубов, не сакам да пијам кафе вечерва“, рече тој, на што таа одговори: „Не мислам баш на кафе! Пол рече дека знае што сака да каже, што ја поттикна Сара да праша дали повеќе ги гледа како пријатели. „Те гледам повеќе како… свекрва, љубов. Така те гледам тебе, не со личноста со која излегувам, туку мајката на личноста со која излегувам“, помисли тој и рече: „Очигледно јас не го кажав тоа, реков „Да пријатели, ок“.

Шокиран од состанокот
Кога стигнал дома, Пол повторно го погледнал профилот на Сара во Тиндер.

Посакувам да го погледнав повнимателно затоа што таа стоеше надвор од Вулвортс, кој беше затворен. Зошто не го сфатив тоа. Сепак, сите беа воодушевени од неговата одлука да ја почести Сара и да помине време со неа