Кога домашното милениче ќе измами насмевка на вашето лице(ВИДЕО)

Домашните миленици се навистина непослушни и сè им паѓа на памет, а со своите креативни зафати често ги насмеваат сопствениците од срце . Кучето на видеото, на пример, најмногу ужива да игра криенка, токму кога ќе го повикаат да дојди.

Таа знае што значи тоа: ќе мора да влезе во куќата, и таму е досадно . Таша! Таша, каде си Таша! “ се слуша сопственикот како неуморно повикува . Откако тој се откажал и се вратил во куќата, малечка глава на црно-бело куче одеднаш почнала да се појавува зад голема тегла со цвеќе.

Кога сопственикот повторно се појавува пред вратата, Таша автоматски исчезнува од видното поле и тоа се повторува неколку пати. На крајот, сопствениците се кикотат, кои, се разбира, знаат што се случува, но нивното генијално милениче едноставно премногу ги забавува за да го изложат.