Таа е во врска со дедо, а само да погледнете како изгледа – “Кога ќе му го направам ова пред сите занемува” (ФОТО)

Многумина тврдат дека оваа „врска“ е само за профит, а разликата од 20 или повеќе години е преголема за да опстане врската, а камоли бракот. О, те молам, љубовта не познава години. Кога ќе го пронајдете човекот од вашиот живот кој ве прави среќни во сè, последното нешто на што размислувате е возраста или разликата во годините. Не ви е важно! – ја започнува својата приказна младата 29-годишна Тејлор Ре Хамилтон.

Оваа Американка сосема непланирано го запознала Џон Фалконер (48), а исто така се заљубила, како што вели, на прв поглед. Знаеше дека „тој“ е нејзината сродна душа. Човекот со кој била „предодредена“ да го помине остатокот од животот. Многумина тврдат дека оваа „врска“ е само за профит, а разликата од 20 или повеќе години е преголема за да опстане една врска, а камоли брак.

Тејлор смета дека тоа се глупости што ги зборуваат безделничи кои немаат доволно возбудливи сопствени животи, па затоа е неопходно тие да живеат на друго место, да озборуваат други луѓе и да измислуваат озборувања за да помине времето. Таа самата е многу успешна млада жена, сопственик на деловна компанија на бренд за убавина, а Џон е и многу успешен остварен бизнисмен, со изградена кариера.

Кога се појавуваат заедно во јавност, многумина мислат дека Џон и е дедо, бидејќи наводно разликата во годините е повеќе од очигледна и не се хармоничен пар. Многумина велат дека јас и Џон сме во врска за профит. Нему му се допаѓа што сум млада, привлечна и убава, а мене ми се допаѓаат неговите пари. Знаете како, ако некој сака да ве оговара, секогаш ќе најде причина и ќе измисли цело сценарио кое нема врска со вистината. Некои луѓе го прават тоа на тој начин.

Тие живеат туѓи животи затоа што се сами и празни. Мислам дека тоа е тажно. Имав живот полн со лоши врски и погрешни партнери, покрај кои се чувствував тажно и осамено. со Џон не е така. Среќен сум, конечно имам некој кој целосно ме исполнува, парите немаат вредност! – вели Тејлор.

На нив, како што вели, не влијаат туѓите осуди и малограѓанските озборувања. Забележува дека луѓето постојано ги гледаат чудно, а некои дури и ги сликаат и гласно ги фрлаат.

Гордо го носам свршеничкиот прстен, јавно се држиме за раце како обичен пар, а кога ќе забележам дека некој не фотографира за да се пофалиме, уште поцврсто го гушкам и му велам да ме бакне – гордо и вели Тејлор. љубовна исповед, додавајќи дека Џон и таа се запознале преку апликацијата за запознавање „Тиндер“. По неколку месеци врска, Тејлор и Џон се верија, а венчавката се планира да се одржи следниот
август.