Го испратила синот (6) кај баба и дедо на село: Кога се вратил рекол нешто што ја ШОКИРАЛО

Со своето однесување целосно ја шокираше мајка си Не е редок случајот често да има несогласувања меѓу свекрва и снаа, сепак, се чини дека во овие несогласувања едната страна понекогаш знае и малку да претера. Пример за тоа е исповедта на една мајка, која го оставила својот шестгодишен син на неколку дена кај родителите на сопругот.

Кога момчето се вратило дома, целосно ја изненадило мајка си со своето однесување. Ова е нејзината исповед:

Мојот син има само шест години и четири дена остана кај баба му и дедо му во селото затоа што инсистираа да остане малку кај нив бидејќи многу го сакаат внукот и ретко го гледаат. И ајде, јас и маж ми дозволивме, нека е, сепак, тој им е внук.

Поминаа тие четири дена и кога дојде, влезе во вратата, отидов да го гушнам цела среќна, а тој само отиде во својата соба и ништо не рече, а детето го сметам за дете кое си ја сакаше играчката и отиде да игра.

Кога дојде време за вечера, му викнав да јадеме, а тој ми рече: „Не сакам да дојдам кај тебе, ебате матер, не си ми мајка“. Отпрвин не верував во тоа што го кажа, но тој е дете, не ни знае што значи тоа и го прашувам кој му го кажал тоа, а тој вели дека тоа го кажале бабата и дедото затоа што сум им го однел синот на град. Дали е ова можно? Како можеле да направат такво нешто