За време на летот, адвокатот ја вознемирил мајката која сакала да спие. Нејзината одмазда ќе ве насмее до солзи!

Оваа приказна ме потсетува на мајка ми.

Таа е силна жена, која знае што сака и не ја интересираат ничии глупости.

Прочитајте ја целата приказна и ако ви се допаѓа пораката на крајот, споделете ја за да ја прочитаат и вашите пријатели.

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: