Старицата секој ден им мафташе на учениците: Не ни сонувала што ќе и направат еден ден!

Тини Дејвидсон и нејзиниот сопруг имале секојдневен ритуал. Секој ден им мавтаа на децата кога одеа и се враќаа од училиште. На почетокот децата мислеа дека е бизарно.

Кои се овие луѓе кои им маваа без причина? Тогаш децата сфатија дека нема ништо лошо зад тоа и дека всушност е многу убаво.

Со текот на годините, учениците се навикнаа на тој ритуал, па и тие почнаа да и маваат на старицата. Откако и починал сопругот, таа ја продолжила традицијата.

Меѓутоа, еден ден ја поканиле на училиште каде и приредија приредба и ја опсипуваа со подароци, честитки и убави желби, кои на старицата и донесоа солзи.

Погледнете повеќе во приложеното видео: