Момчето скокнало од радост кога ја видело мечката, луѓето не можеле да поверуваат што направило

Петгодишно момче од зоолошката градина во Нешвил се приближи до стаклото, а неговиот татко набрзина имаше видео кое стана хит на социјалните мрежи.

Иан Паркер скокна пред чашата, а мечката ги имитира неговите движења, во како што многумина го нарекоа најслаткото видео на интернет. Малак го забележал Лука, младенчето мечка со очила и веднаш почнал да скока од радост. Тогаш Лука дојде на трибината и почна да го имитира Иан, скок по скок.

Таткото на момчето рекол дека играта траела речиси десет минути и додал дека и двајцата се измориле во исто време, пишува Fox News.

Видеото за помалку од 24 часа собра повеќе од половина милион прегледи и го споделија речиси 14 илјади луѓе. „Ок, ова е најслаткото нешто досега“, е еден од коментарите.