ВИДЕО: Зошто Господ ги создал бабите? Одговорот на момчето ги запрепасти дури и возрасните!

Ова се дефинитивно најубавите 30 секунди од видеото! Осумгодишно момче добило задача да одговори на прашањето зошто Бог ги создал бабите. Неговиот одговор го воодушеви светот!

„Господ ги создаде бабите да не сакаат и да не штитат. Тоа е се што знам“, искрено изјави малото момче. По пат открил дека стогодишната баба му е столбот на куќата и дека многу ја почитува.

Она што е уште попривлечно е што ова момче го сфаќа она што многумина го занемаруваат и го земаат здраво за готово.

„Да не беше баба ми на овој свет, ќе ме немаше ни мене!“, рече момчето под здив.

Погледнете го видеото!