6-годишното девојче отишло на забавата во костим на старица, а со својот изглед го воодушеви светот


6-годишно девојче решило да оди на забава по повод стотиот ден во градинка облечено во костим на старица.

Идејата беше нејзина и таа не се согласи на други опции.

Нејзиниот татко решил да го фотографира целиот стајлинг и да ги сподели фотографиите на интернет, а реакциите на луѓето биле одлични.

За костимот и шминката се погрижија нејзината мајка и баба.