Неутешениот Словенец избра интересна регистарска табличка и ги насмеа останатите возачи

Неутешениот Словенец избра интересна регистарска табличка и ги насмеа останатите возачи

На овој возач од Словенија очигледно многу му се допаѓаат автомобилите БМВ и тешко се справува со тоа што „само“ вози Сеат.🙂

Желбите се едно, реалноста е друго.

Погледнете ја фотографијата