Минијатурниот коњ почнал да трча по својот сопственик. Глетката го трогна светот, еве зошто!

Повеќето бебиња животни се многу слатки, освен можеби пајаците и змиите. Во категоријата убави бебиња животни спаѓаат и малите коњчиња.

Објавено е видео од минијатурен коњ (бебе пони) кој е толку симпатичен што ги стопи срцата на луѓето ширум светот. Никој не може да негира дека ова е нешто навистина посебно.

На видеото може да се види мало пони како камшикува човек. Мажот прво се обидува да побегне, а бебето го прифаќа предизвикот и почнува да го тепа. Човекот застанува одвреме-навреме за бебето да има шанса да го достигне.

Жената која ја снимила прекрасната сцена објаснила дека понито било старо само три дена. На видеото, мајката на бебето пони влезе и дојде да провери дали нејзиното бебе е безбедно. После тоа, мажот го подбуцна бебето и повторно истрча, а понито го следеше.

Мажот потоа застанал, а бебето му истрчало меѓу нозете. После тоа, мајката на бебето пони дојде како да го пофали своето ждребе што трчаше како да е големо. Секако, тоа видео стана огромен хит на интернет.

В
Истиот ден беше поставено уште едно прекрасно видео. На него се мама и бебе пони и тие излегуваат од шталата. На почетокот бебето е до мама, но потоа таа трча да си игра надвор. После тоа, таа повторно трчаше по човекот (од првата снимка) за кого очигледно беше многу приврзана.

Бебето потоа малку се заплетка во оградата и докажа дека всушност може да биде уште послатка.

За среќа, мажот и помогнал да излезе од оградата за да можат да играат уште малку. Погледнете го видеото и подгответе се да се стопи.