Заборавиле да ја известат мачката дека добиле бебе: Нејзината реакција ќе ве расплаче од смеење!

Многу родители се грижат за тоа како нивните миленици ќе реагираат кога бебето ќе пристигне во куќата откако ќе го прошири семејството. Не можете да ги подготвите за тоа.

Експертите препорачуваат пред да дојдат бебето и мајката од породилиште, да им ги дадете на животните да мирисаат работите на бебето, за однапред да се навикнат на новиот мирис.

Сијамската мачка од видеото не можеше да се навикне на тоа ново мало суштество во нејзиниот дом. Таа застана на задните нозе за да го „намириса“ бебето што е можно подобро, не знаејќи дека сопствениците цело време ја снимаат. Но, кога сфатила, нејзиниот поглед кажувал повеќе од 1.000 зборови.

Погледнете ја брзата реакција на оваа мачка: