Овој петел има урнебесна реакција кога го бркаат надвор. Еве што се случува кога ќе влезе дома!

Кога сопствениците на куќата не го пуштаат петелот, тој многу се лути и вреска додека не го пуштат!

Изгледа сега е неговата куќа!

Толку смешно!

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: