Гордиот сопственик се пофали со својот мерцедес: Вакво нешто досега не сте виделе, погледнете го неговиот знак!

И во Хрватска има многу горди сопственици на Мерцедес кои сакаат да ги разубавуваат своите миленици на четири тркала.

Сопственикот на овој автомобил сакал да биде подобар од другите, па отишол чекор понатаму.

Сакаше да покаже дека е толку богат што неговиот Мерцедес има уште еден знак на Мерцедес на знакот.