Пилотот на авионот го кажал своето име преку разглас, а потоа настанал шок

Сопружниците Одри и Дејвид Роуз патувале со авион од Флорида до Колорадо кога открила дека е бремена. Таа не сакала само така да му каже на сопругот, па побарала од персоналот на авионот да и помогне да ја изненади.

Имам големо барање. Само што дознав дека сум бремена и навистина сакам да го изненадам сопругот. Се надевав дека ќе можеш да го објавиш пред полетување.

Неговото име е Дејвид Роуз и седи на седиштето 28E. Ако можете да ми дадете брз знак дека ќе објавите, ќе ја подготвам камерата – напишала Одри во пораката до стјуардесата. Таа набрзо ѝ кренал палец.

Ова е вашиот пилот, Дејвид и Одри Роуз, ве молам, обрнете внимание. Именуваната двојка успеала да прошверцува дополнителен патник во авионот. Имено, Одри неодамна дознала дека е бремена. Во оваа прилика и честитаме на парот за новото доаѓање – се слушаше преку системот за јавно обраќање. Дејвид останал прилично збунет од среќната вест, додека останатите патници врескале од задоволство.

Чекај, што? – повтори идниот татко. Господине Роуз, сега кога ја слушнавте веста, боцата со кислород е при рака – додаде пилотот.

Видео од објавата на збунетиот Дејвид е на Фејсбук, каде што собра илјадници прегледи.